Gewaardeerde klant, beste lezer,

Voedselverspilling:
Sinds enige maanden doen we mee aan een landelijk initiatief om voedselverspilling tegen te gaan. Ook hierbij wordt gebruik gemaakt van een app. 
Iedere geven wij in deze app aan of er een “magic box” beschikbaar is. In deze box zitten gewone dagelijkse boodschappen waarvan de uiterste verkoopdatum bijna verlopen is. Deze “magic box” heeft een normale winkelwaarde van tenminste € 15.00.  U betaalt voor deze box € 5.00. U kunt deze box reserveren via de app van TOOGOODTOGO. Wie het eerst komt die het eerst profiteert. De belangrijkste doelstelling is dat er minder gewoon bruikbaar voedsel in de container van afvalbedrijf van Weverwijk terecht komt.
Iedere dag controleren wij al onze koelingen op artikelen waarvan de uiterste verkoopdatum nog 1 dag is. Wij prijzen deze artikelen af door middel van een  rode stikker “korting 50 %”. Het is wel handig als u dit product met de stikker goed zichtbaar op de kassaband plaatst. Een kleine aanwijzing aan de degene die afrekent voorkomt dat vergeten wordt de korting in mindering te brengen. Een foutje is zo gemaakt.
Het brood wat wij overhouden, wordt de andere dag altijd verkocht voor € 1.00 per stuk Ongeacht het soort. Voor een halfje betaald u slechts € 0.50. Ook kleine broodjes gaan voor een matsprijsje weg: € 1.00 per zak. Tip: doe de broodjes even in de airfryer en ze zijn weer supervers.

Vacature:
Ik ben op zoek naar een folderbezorger voor Kortgerecht en Overboeicop. De folder verspreiden wij 1 x per 2 weken. Het kan een aanvulling op je zakgeld zijn.

Buitenverkoop:
Komende zaterdag staat de oven weer buiten,  voor onze winkel. Alle koeken ( gevulde koeken groot en klein, appelflappen groot en klein) 3 + 1 gratis. Lekker vers.

Heerlijkheid Vijfheerenlanden:
Kom zaterdag perensap proeven, gemaakt van de peren van de hoogstamboomgaarden rondom de Wiel van Bassa. Sinds enige weken hebben we ook  “Appel-perenbier” gemaakt door brouwerij  Hommeles. De suiker die normaal gebruikt wordt voor het brouwen van bier is bij dit speciaalbier vervangen door de appel-perenstroop ,  onder andere gemaakt van appels en peren die normaal niet in de winkels te koop, eveneens afkomstig van de ” Heerlijkheid Vijfheerenlanden.  “.
Zaterdag liggen er ook formulieren klaar, waarmee u zich in kunt schrijven als beschermer.

Bierproeverij:
Op donderdag  14 april organiseren we weer een bierproeverij. Onze gastheer en gastvrouw zijn Johan en Petra den Hartog van het gelijknamige loonbedrijf aan  Overheicop 3 te Schoonrewoerd.  De brouwers van Hommeles zijn aanwezig om alles te vertellen over hun bieren en het brouwproces. Natuurlijk gaan we ook kennismaken met het “appel-perenbier” uit ons eigen dorp.
Inschrijven kan via een app naar 06 13 42 29 33 , per telefoon 034 54 641202 of gewoon mondeling in de winkel.

 

Jaarmarkt:
Op vrijdag 27 mei wordt weer de jaarmarkt georganiseerd. Natuurlijk staan we zelf met Jan Hagel en Peperkoek op de markt. Ook Piet Verhoeks zal aanwezig zijn met bloemen en planten. 

Graag tot ziens,

Ad de Jong.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)