APP afgeprijsd:
Sinds 2 jaar maken we gebruik van een  APP:  AFGEPRIJSD. Bijna 100 klanten maken hier gebruik van.
AFGEPRIJSD is een slimme oplossing om verspilling tegen te gaan. Klanten houden van korting en niemand houdt van weggooien. Veel klanten hebben wel interesse in AFGEPRIJSD. De artikelen, maar weten bij het maken van het boodschappenlijstje nog niet welke produkten met korting te koop zijn. Met de app “AFGEPRIJJSD” van  NoFoodWasted komt daar nu verandering in.
Vandaar dat u ons regelmatig met een mobieltje in de winkel zult zien. Niet om te bellen, maar om artikelen in de app “AFGEPRIJSD”  te publiceren.
Lees hier het persbericht
Om de app te downloaden kan u deze link gebruiken: http://nfdwstd.com/download. Met deze link komt  u op de consumentenpagina van  onze NoFoodWasted website.

Vuilnisbak:
Alleen al in Nederland verdwijnt jaarlijks ruim € 400 miljoen aan levensmiddelen in de vuilcontainer. Ook bij ons gaan er goede producten in de container mee met het restafval. Helaas zijn er weken bij dat dit meer is dan € 100.00 per week. Dat is voedselverspilling. Wat kunnen we er aan doen?

Afprijzen:
Ook in onze winkel worden producten afgeprijsd die over de datum dreigen te gaan. Dat er producten alsnog moeten worden weggegooid is minder bekend. Op dit moment prijzen wij op de volgende manieren af:
*lang houdbare artikelen( vaak normale boodschappen)  die deze maand ( bijvoorbeeld mei)  als datum hebben worden verkocht met 25 % korting.
*kort houdbare artikelen (meestal uit de koeling) die één of twee dagen hebben tot de uiterste verkoopdatum worden verkocht met 50 % korting
*brood van gisteren ongeacht het soort altijd voor € 1.00

Welke artikelen:
In de winkel laten we zien door middel van schapkaarten en stickers op de artikelen welke korting er behaald kan worden. Alleen de kanten die in de winkel zijn kunnen profiteren van deze voordeeltjes.

Weggooien of (her) gebruiken?
Gooi niet weg, spaar mee voor goede doelen en belast daardoor het milieu minder! Print het Goede doelen overzicht voor op het prikbord.

Graag tot ziens,

Ad& Tineke de Jong en meedenkers.

 

 

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)