Aardbeien & Probeerprijs:
Graag lezen en horen wij van U wat de lekkerste aardebeien van deze aardbol zijn. Op dit moment is het zo dat wij nog nooit zoveel zomerkoningen hebben verkocht als dit seizoen. Leuk om te vermelden is dat een werknemer van Bel Leerdammer iedere week een doos a 8 bakjes koopt om uit te delen aan zijn kinderen. Volgens deze familie hebben wij de lekkerste.
Met onze groothandel hebben we een speciale probeerprijs afgesproken. Zo goedkoop zijn de aardebeien nog niet geweest. Wel net zo lekker. Een mooie doos met 500 gram kost vanaf maandag slechts € 1.75.
Zo lang de voorraad strekt. We denken 200 dozen te verkopen. Twijfel? Kom proeven! Het lijkt wel of deze aardbeien besproeid worden met suikerwater. Zo heerlijk.
Kaasverkoop:
Twee weken geleden hebben we een grote actie gedaan met Bel Leerdammer. Nog nooit hebben zoveel klanten in één week kaas gekocht. Ruim 700 klanten hebben geprofiteerd van deze mooie aanbieding die we organiseerden, omdat we nu al weer een jaar het assortiment van Bel Leerdammer verkopen.  Bovendien helpt buurman  topslager Molenaar er ook aan mee: in de kaasgrilworst zit echte  Bel Leerdammer goudse kaas.  Ga maar eens proeven.  En … de omzet stijgt nog steeds.
Broodtas in de aanbieding.
Komende week komt er weer een nieuwe editie van  dorpskrant “De Klepper” uit. Daarin een advertentie met een voordeeltas brood. U kunt dit bestelformulier ook via deze nieuwsbrief printen. Korting van meer dan 6 piek.

Graag tot ziens,

Ad de Jong en meedenkers,

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)