Schoonrewoerd kookt:
Er komt weer iets nieuws aan: Schoonreword kookt. Iedereen kan zijn / haar recept inleveren. Tijdens het oogstfeest gaan we de mappen uitreiken waar de recepten in verzameld kunnen worden. Iedere 14 dagen wordt er een nieuw recept verspreid.
Schrijf u in voor dit bijzondere kookboek voor slechts € 5.00 Meer informatie bij ons in de winkel. Maar ook bij de bakker en de landwinkel. Dit kookboek brengen we gezamenlijk uit in samenwerking met de Dorpsvereniging en de Stichting Heerlijkheid Vijfheerenlanden..

Kopiëren:
In ons kantoor kunt u gebruik maken van ons kopieerapparat. Prijs per kopie € 0.20 cent.

Zaterdaghulp:
Zin om wat bij te verdienen? We willen ons zaterdagteam graag versterken met een nieuwe medewerker. Interesse?
Kom langs of stuur een berichtje naar Ad 06 13 42 29 33

Zwemmen in “de Wiel”
Er wordt veel gebruik gemaakt om in “de Wiel” te zwemmen. Gelukkig. De zwemcommissie besteed veel tijd om “het strandje” opgeruimd te houden. Daarnaast is er ook zand gestort en gebruiken we enorm veel vuilniszakken. Dat kost eurotjes. In de winkel staat een bus om een bijdrage in te storten . Bedankt alvast!

Folderbezorging:
Tijdens de vakantie bezorgen we geen folder meer huis aan huis. U kunt de papieren folder meenemen uit de winkel.
Daarnaast kunt u de folder lezen op uw smartphone, PC of tablet.

Vakanties:
Wanneer Sandra en Denise en wijzelf op vakantie wordt het werk meestal gedaan door onze part-time scholieren van de zaterdag. Maar wellicht ook door één van onze vrijwilligers. Meedenken & begrip stellen wij en zij op prijs. 

Graag tot ziens,

Dagwinkel Schoonrewoerd.

Plaats een reactie

  • (will not be published)