Waarom sponsoring?
Wij ondersteunen graag plaatselijke activiteiten. Daardoor is het mogelijk dat er tal van nieuwe initiatieven ontstaan. Ook bestaande activiteiten kunnen op onze steun rekenen.

Wat wordt er deze weken zoal gesponsord?
a. Tijdens de nieuwjaarsreceptie van het ouderencontact worden de bestuursleden bedankt voor hun inzet in het afgelopen jaar. Ze worden in het zonnetje gezet met een mooie bos bloemen.
Geleverd met een mooie korting.
b. Dorpen toernooi volleybal. Gehouden op zaterdag 11 januari in de sporthal te Vianen. Georganiseerd door de winnaars van vorig jaar: Schoonrewoerds team. Bedankjes voor scheidsrechters en
EHBO ( doos Merci + fles wijn) beschikbaar gesteld. Tegenprestatie: Vermelding sponsornaam.
c. Toneelvereniging Vol Moed organiseert komende zaterdag en volgende week zaterdag een toneeluitvoering. Bloemen tegen inkoopprijs beschikbaar gesteld. Daarnaast een “boodschappentas”
voor de verloting. Tegenprestatie naamsbekendheid op het programmaboekje.
d. Sporthal  “De Copper” wil graag meer gebruikers overdag van deze sporthal. Drukwerk 2500 stuks Flyer 2014 De Copper door ons gerealiseerd.
Als tegenprestatie onze Flyer bezorgen particulieren 2014 op de achterzijde.
e. Klaverjasvereniging “De Zwaan”. Ieder 14 dagen is er een speelavond. Aan het eind van het seizoen wacht er voor de totaalwinnaar een mooie prijs: beschikbaar gesteld door de dagwinkel.

Wilt u ook gesponsord worden?
Dat kan. Kom met een goed plannetje, waarbij beide partijen voordeel hebben. Alleen vragen om een bijdrage en vervolgens bij een collega/ concurrent of groothandel de boodschappen doen is wat ons betreft onjuist. Het gaat er juist om elkaar om elkaar te versterken.

Sponsor u zelf daar gebruik te maken van onze acties, zoals de weekfolder, extra activiteiten via FACEBOOK (deze week Crousti France) en door gebruik te maken van de van der  Grijn folder brood tas

(Foto: overhandiging ingezamelde artikelen voor dierenasiel Leerdam Jaar 2010)

Plaats een reactie

  • (will not be published)