Mooi seizoen:
Vorige week is het vierde kampioen geworden. Het tweede staat op de gedeelde eerste plaats. Mogelijk worden ze zaterdag kampioen bij puntverlies van de tegenstander. Wat zeker is dat er een aantal wedstrijden in de nacompetitie moeten worden gespeeld. Ook in de jeugd zijn er diverse kampioenschappen. De M(eiden) onder 17 worden zaterdag 25 mei kampioen.
HSSC 61 groeit als kool. Iedere maand worden er nieuwe leden ingeschreven.

Vlaggenschip:
Bij iedere club is het eerste elftal het vlaggenschip van de club. Ook dit team doet het dit seizoen verrassend goed: HSSC 61 is koploper Sleeuwijk genaderd tot op 2 punten. Wanneer Sleeuwijk zaterdag niet verder komt dan een gelijkspel en Heicop 1 wint de thuiswedstrijd tegen Vuren dan kan de kampioensvlag in de top. Winnen beide teams dan is Sleeuwijk de terechte kampioen en de jongens van het eerste moeten dan nacompetitie spelen op de zaterdagen 1, 8 en 15 juni.

Nog nooit op “Het Plein” geweest?
Ik nodig u van harte uit om komende zaterdag onze teams aan te komen moedigen. Kom kijken voor de sfeer en ervaar de gastvrijheid. De wedstrijd van het eerste begint om 14.30 uur. Gasten betalen geen entreegeld. We vinden het fijn dat ze er zijn. Een lootje bij Ada kopen, om de club te steunen en of mooie prijzen te winnen wordt bijzonder op prijs gesteld.

Nagenieten?
We weten op zeker dat Heicop 1 in ieder geval de nacompetitie gaat spelen. Ik durf het dan ook wel aan om kampioens tompoucen in de actie te doen. Zaterdagavond of zondag lekker nog even napraten over één van de belangrijkste bijzaken in het leven. Eet smakelijk.
U kunt de actie van de  Oranje tompoucen tot en met vrijdag 16.00 uur bestellen. Zaterdag kraakvers af te halen in onze  DAGwinkel.

Doopdienst.
Ad & Tineke zijn er niet. Wij gaan vrijdag op zaterdagnacht naar de doopdienst van onze kleinzoon Logan in Engeland. Ook belangrijk. We zullen de wedstrijd zaterdagmiddag volgen via VoetbalTV.

Veel plezier en een mooi week end gewenst.

 

 

 

Graag tot ziens,

Plaats een reactie

  • (will not be published)