Zonnepanelen:
Maandag 25 en dinsdag 26 november wordt ons dak vol gelegd met zonnepanelen. Totale opbrengst is naar verwachting 8000 KWH. Dat betekent omgerekend voor 4 weken stroom in onze winkel. We behoren nu bijna een jaar bij de provincie Utrecht. Ik ben de eerste ondernemer in de gemeente Vijfheerenlanden die gebruikt  maakt van het energiefondsutrecht.

De aanleg wordt verzorgd door “zon en zo”.  Dit bedrijf heeft ook bij ons de led verlichting in de winkel verzorgd.
Ook bij onze overburen Jan en Gerda van Buuren hebben zij enige maanden geleden zonnepanelen geplaatst Betrouwbaar en deskundig.

Gelegenheidskoor:
Vorige week heb ik o.a. via onze nieuwsbrief een oproep gedaan om lid te worden van het gelegenheidskoor, wat gaat zingen op kerstavond. En met succes. Afgelopen donderdag hebben we geoefend met 31 enthousiaste mensen. Voor komende week hebben zich nog 3 mensen aangemeld. Het zou super zijn als we in totaal op 50 koorleden uitkomen. Dan “staat” er ook een gelegenheidskoor!!. Kom binnen lopen in “De Lichtkring” bij de Gereformeerde Kerk.

Zwarte Piet:
Dit jaar ben ik voor het eerst gestart met de verkoop van pepernoten eind september. Dat had ik nog nooit gedaan. De startdatum was vroeger altijd 1 oktober. Maar, ook onze klanten vragen steeds vroeger om de sinterklaasartikelen. En met succes. Onze chocoladeletters en andere artikelen gaan deze week zeker op. Dus wacht niet tot 5 december. Daarnaast de kerstkoekjes en chocolaatjes staan al klaar in ons magazijn.

Kerstbomen:
Ook zo’n gevalletje van steeds vroeger. De verkoop van kerstbomen start dit jaar komend week-end.  De Nederlandse bomen worden deze week gerooid. Een paar dagen voor het heerlijk avondje. De ervaring leert dat meer dan helft van de bomen in de eerste week worden aangeschaft.

 

 

50 % korting
Soms heb je geluk en soms heb je pech. Onze groothandel heeft afgelopen week op een beurs gestaan in Duitsland met onze huismerken Everyday en Boni. (onze groothandel van Tol uit Bodegraven exporteert deze artikelen naar het buitenland. Ze zijn daarin een grote partij)
De artikelen die over zijn van  deze beurs heb ik voor een mooie prijs gekocht. Ik kan al deze artikelen aanbieden met 50 % korting. Deze actie gaat aanstaande dinsdag in en loopt zolang de voorraad strekt.

 

Plaats een reactie

  • (will not be published)