lekker makkelijk

Al uw boodschappen kunt u nu ook online bestellen. U heeft tevens de keus om uw bestelling af te halen in onze winkel of thuis te laten bezorgen. Bij een bestelling boven € 50.00 is dat een gratis service. Onze dagwinkel bezorgt dagelijks in Schoonrewoerd en omliggende plaatsen.

Thuisbezorgen zit bij ons in de genen. Mijn vader heeft dat gedaan door bij klanten aan de keukentafel de boodschappen op te schrijven. ‘s Avond s werden de bestellingen dan klaargezet. De andere dag werden de boodschappen thuisbezorgd. In de jaren 90 ben ik gestart met “ring teleshopping”.  Eerst deden we met behulp van een gedrukt boekje met daarin alle artikelen uit onze winkel. Later werden door floppy’s voor gebruikt. Ik was er toen wellicht  te vroeg mee. Bovendien waren de kosten aan groot om dit systeem in de lucht te houden.

Sinds augustus 2015 heeft onze groothandel van Tol de handdoek weer opgepakt en is gaan ondernemen met een webwinkel. Heel veel ervaring opgedaan. In december is collega dagwinkel Bas van Meegen uit Vreeswijk gestart met het professioneel thuisbezorgen van boodschappen.

Vanaf 22 maart is het ook bij onze dagwinkel mogelijk om online uw bestelling te doen. Dit kan zowel vanaf mobiel, tabblet als vanachter de computer.

Gebruik hiervoor het volgende adres:

http://schoonrewoerd.lekkermakkelijk.nl/

Sommige artikelen hebben een afwijkende prijs. Bijvoorbeeld wij verkopen een kratje Heineken altijd voor € 12.99.
De kaas is afkomstig van de kaasfabriek van Schoonrewoerd: Royal Bel Leerdammer. Wij leveren dan ook altijd deze kaas bij de bestelling.
Het is nog niet mogelijk om deze artikelen zelf toe te voegen aan de webwinkel.

Dezelfde webwinkel wordt ook gebruikt door collega ondernemers. Uniformiteit is dan ook belangrijk.

Wij nemen dan ook altijd telefonisch of per mail contact met u op wanneer er een vervangend artikel moet worden geleverd. Op dit moment is het assortiment in de webwinkel groter als het assortiment in onze dagwinkel. Voor de vers artikelen is dit geen probleem. Wij krijgen iedere dag verse voorraad geleverd. Voor wat betreft de normale artikelen zal ik die , zo snel als mogelijk toevoegen aan ons assortiment.