lekker makkelijk

Webwinkel van dagwinkel Schoonrewoerd en slagerij Molenaar Lexmond

Al uw boodschappen kunt u nu ook online bestellen. U heeft tevens de keus om uw bestelling af te halen in onze winkel of thuis te laten bezorgen. Bij een bestelling boven € 50.00 is dat een gratis service. Onze dagwinkel bezorgt dagelijks in Schoonrewoerd en omliggende plaatsen.
Het adres van onze webwinkel is http://schoonrewoerd.lekkermakkelijk.nl/

Ook het vers vlees van slagerij Molenaar uit Lexmond kunt u rechtstreeks bestellen.
Het adres van deze webwinkel is  https://www.slagerijmolenaarlexmond.nl/

 

Historie

Thuisbezorgen zit bij ons in de genen. Mijn vader heeft dat gedaan door bij klanten aan de keukentafel de boodschappen op te schrijven. ’s Avond s werden de bestellingen dan klaargezet. De andere dag werden de boodschappen thuisbezorgd. In de jaren 90 ben ik gestart met “ring teleshopping”.  Eerst deden we met behulp van een gedrukt boekje met daarin alle artikelen uit onze winkel. Later werden daar floppy’s voor gebruikt. Ik was er toen wellicht te vroeg mee. Bovendien waren de kosten te groot om dit systeem in de lucht te houden.

Samenwerken

Sinds augustus 2015 heeft onze groothandel van Tol de handdoek weer opgepakt en is gaan ondernemen met een webwinkel, geschikt voor alle afnemers en dus ook alle dagwinkels in Nederland.

Vanaf 2015 is het ook bij onze dagwinkel mogelijk om online uw bestelling te doen. Dit kan zowel vanaf mobiel, tabblet als vanachter de computer.

Sommige artikelen hebben een afwijkende prijs. Bijvoorbeeld wij verkopen een kratje Heineken altijd voor € 13,99.
De kaas is afkomstig van de kaasfabriek van Schoonrewoerd: Koninklijke  Royal Lactalis Leerdammer.
Wij leveren dan ook altijd deze kaas bij de bestelling.
Het is nog niet mogelijk om deze artikelen zelf toe te voegen aan de webwinkel.

Dezelfde webwinkel wordt ook gebruikt door collega ondernemers. Uniformiteit is dan ook belangrijk.

Bestellen

Wij nemen dan ook altijd telefonisch of per mail contact met u op wanneer er een vervangend artikel moet worden geleverd. Op dit moment is het assortiment in de webwinkel groter als het assortiment in onze dagwinkel. Voor de vers artikelen is dit geen probleem. Wij krijgen iedere dag verse voorraad geleverd. Voor wat betreft de normale artikelen zal ik die, zo snel als mogelijk toevoegen aan ons assortiment.