De dagwinkel:
De dagwinkel moet je bezoeken omdat er voor een buurtwinkel een groot assortiment is. Dat is mogelijk omdat wij alle versartikelen per stuk kunnen bestellen. Hierdoor wordt er weinig weggegooid. Helder is wel dat het verzamelen van stuks artikelen meer tijd kost dat het verzamelen van volle dozen bij de groothandel. Daardoor is de inkoopprijs wel hoger.
Een schone winkel is heel belangrijk . We gaan tenslotte om met artikelen die vaak gegeten worden. Daarom werken wij met schoonmaakplannen en reserveren we iedere week tenminste 10 uur om schoonmaak werkzaamheden te doen.

Onze huismerken:
EVERYDAY:
Het huismerk dat wij hebben voor de lang houdbare levensmiddelen en non food artikelen is EVERYDAY, artikelen die alleen bij dagwinkel en de andere afnemers van onze groothandel van Tol, uit Bodegraven verkrijgbaar zijn. Door een samenwerkingsverband met een grote Belgische supermarktketen, hebben wij dit merk exclusief bij de dagwinkel.
En …. Heel voordelig met een hoge en constante kwaliteit.
Wij willen u goed en duidelijk informeren over ons huismerk. Dat doen we in de eerste plaats op de verpakking. Met goed zichtbare iconen, waardoor u snel de gewenste informatie terug kunt vinden. Zoals allergenen, gebruikstips en de gemiddelde voedingswaarde per portie.

  • Gemiddelde voedingswaarde. Gehalte aan energie, eiwitten, koolhydraten en vetten per 100g/110ml, maar ook per portie. Zoals voor één koekjes, één glas, één theelepel of vijftien gram mayonaise.
  • Dagelijkse voedingsrichtlijn. Zo levert één portie mayonaise 110 kcal. Dat komt overeen met 5 % van de dagelijkse energiebehoefte.
  • Ingrediënten: Samenstelling van het product:allergenen of sporen van allergenen.
  • Bewaaradvies: Tips in verband met de houdbaarheid.
  • Informatienummer: Het telefoonnummer waar u met extra vragen over het product terecht kan.

VERSUNIEK:
Onder dit merk kan de klant veel artikelen kopen vanuit onze versafdelingen zoals zuivel, vleeswaren, kaas en voorverpakte groente en fruit.

Extra diensten
De dagwinkel is altijd dichtbij. Ook voor een groot aantal extra diensten.